Tässäpä ohje gluteenittomiin mokkapaloihin.
Carobin ja raakakaakaon tilalla voi hyvin käyttää normaalia kaakaota. Intiaani sokerinkin tilalla voi käyttää valkoista sokeria. Noita meiltä ei vain kaapista löydy.
Mokkapalat
200 g voita
2 dl intiaani sokeria
4 kananmunaa
4 dl perunajauhoja
5 rkl carob jauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilja sokeria
1,5 dl maitoa
Kuorrutus
puolikas espresso
75 g voita
5 dl tomusokeria
3 rkl raakakaakaota
Sulata voi. Vaahdota sokeri ja munat.
Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi ja sekoita ne vaahdon joukkoon
vuoroin rasvan ja maidon kanssa.
Laita leivinpaperi uunipellille ja kaada takina siihen.
Paista noin 20 minuuttia 200-asteisessa uunissa.
Ota pelti pois uunista ja anna pohjan jäähtyä sen aikaa kun valmistat kuorrutteen.
Kuorrutteen aineet sekoitetaan keskenään ja levitetään pohjan päälle.
Pinnalle ripottelin kookoshiutaleita.
Tällä onnistuu myös kakku 24cm vuokaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti