Viljaton leivonnainen, saat tällä ohjella myös maidottaman kun vaihdat voin margariiniin ja huomioit ettei käyttämässäsi suklaassa ole maitoa.
5 kananmunaa
2 dl sokeria
200 g tummmaa suklaata
125 g voita
1 dl mantelijauhoa
1 tl soodaa
pähkinävoita
koristeluun pähkinöitä
Sulata suklaa ja voi, vaahdota munat ja sokeri, lisää vaahdon joukkoon jauhot ja sooda sekä sulatettu suklaa.
Kaada takina vuokaan, minulla käytössä 20x30 cm vuoka, lusikoin pinnalle noin 1,5dl cashewpähkinävoita, jonka sitten sekoitin sinne joukkoon, päälle ripottelin vielä pekaanipähkinöitä.
Uuni 200 astetta, noin 15min.
Silloin brownie jää sisältä pehmeäksi, anna viilentyä hyvin ennen tarjoamista.
Silloin brownie jää sisältä pehmeäksi, anna viilentyä hyvin ennen tarjoamista.
Kuvassa alimpana browniet, muuten siinä on kaurakeksejä ja raakasuklaapalloja kolmella eri mausteella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti