keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Raakasuklaakakku

Viime aikoina on ollut paljon erinäisiä raakakakku ohjeita lehdissä ja pyörinyt blogeissa. Tämä oli nyt toinen kerta kun tein, ja tykkään.

En muistanut yhtään millä ohjeella tuli viime kerralla tehtyä enkä sitä mistään löytänyt, muistikuva oli ainoastaan, että se oli liian banaaninen ja pohja kova. Usein sovellan valmiita ohjeita, mutta nyt heittelin raaka-aineet ihan omasta päästä. Muista maistella välissä ja lisää tarvittaessa makeutta jne.



Raakasuklaakakku


Pohjaan:
 150 g pähkinöitä
12 kuivattua taatelia
2 rkl kookosöljyä
3 rkl kookoshiutaleita
2 rkl raakakaakaojauhetta
Ripaus ruusuolaa

Täyte:
2 avokadoa
2 banaania
2 rkl kookosöljyä
3 rkl hunajaa
6 rkl raakakaakaojauhetta

Pohjan pähkinät jauheeksi, kookosöljyn sulatus ja taatelit soseeksi, kaikki sekaisin ja levitys irtokakkupohjavuokaan (18cm).
Täytteen aineet sauvakeottimille soseeksi ja kaikki sekaisin (maista!), levitetään pohjan päälle, jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi. 

Päälle ripottelin vielä kookoslastuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti