perjantai 21. maaliskuuta 2014

Gluteeniton Broileripiirakka


Suolaiset piirakat kuuluvat säännöllisen epäsäännöllisesti vakio leipomuksiin keittiössä, täyte valikoituu usein sen mukaan mitä sattuu kaapissa olemaan. 
Tässä broileripiirakka ananaksella ja fetajuustolla.

Gluteeniton pohja:

1 dl mantelijauhoja
1,5dl perunajauhoja
1 tl psyllium (onnistuu varmasti ilmankin)
1 kananmuna
50 g voita
1 rkl vettä

Täyte:

300g broilerisuikaleita
1 sipuli
purkki ananasta
200g fetajuustoa

1prk creme frech
2 valkosipulinkynttä
1 kananmuna
mausteita

Menossa uuniin, päällä curry jauhetta


Silppua sipuli ja paista se broilerin kanssa pannulla, mausta.
Sekoita seuraavaksi pohjan kuivat aineet keskenään, lisää voi, muna ja lopuksi vesi. Levitä piirakkavuokaan.
Levitä pohjan päälle: paistettu sipuli ja broileri, ananaspalat ja paloiteltu feta. (Aurajuusto sopii myös loistavasti.)
Sekoita kulhossa creme frech, raastettu/pilkottu v.sipuli, muna ja mausteet ja kaada seos piirakkaanvuokaan täytteiden päälle. 
Paista uunissa 175`c (kiertoilma) n.40min.



Tarjoa raikkaan vihreän salaatin kanssa.
Joko lämpimänä tai kylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti