lauantai 10. toukokuuta 2014

Banaanista jäätelöä



 Tästä ei paljoa helpommaksi voi jäätelön teko mennä, jäisiä 
baananin siivuja blenderiin ja valitsemaasi makua mukaan niin jäätelö on valmis.





Meillä on pakkasessa valmiina paloiteltuja banaaniviipaleita joita on sieltä helppo ottaa hetkeksi huoneenlämpöön sulamaan, laittaa blenderiin ja lisätä vaikka mansikoita niin saa nopean, helpon ja terveellisen jälkiruoan. 
(Oletteko muuten huomanneet miten valtavan määrän kaupan jäätelöt sisältävät lisäaineita ja kaikkea muuta ylimääräistä?)
Jos ei valmiina ole niin noin neljän tunnin pakastus viipaleille riittää.



Mansikkaa



Makuna olen käyttänyt mm. marjoja, mangoa, maapähkinävoita, raakakaakaota. Seuraavaksi menee testiin kookosöljy ja hiutaleet ja sitruunajäätelöä olen myös pohtinut.

Maappähkinävoita
Raakakaakaota


Usein olen miettinyt, että minkälaiseksi koostumus muuttuu jos valmistan massan, laitan purkkiin ja pakastan. 
Saakohan siitä tehtyä palloja(?), täytynee tehdä seuraavaksi isompi määrä ja testata. Vielä ei ole kertaakaan jäänyt ylimääräistä vaan kaikki on syöty heti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti