torstai 28. toukokuuta 2015

Gluteeniton nokkospannukakku

 

 

Nokkospannaria

 
7dl vettä/(kasvis)maitoa
5 kananmunaa
1 ½ dl mantelijauhoja
1 ½ dl tattarijauhoja
2 rkl psylliumia
n. 200g ryöpättyä nokkosta, pakastepinaatti toimii myös
1 tl suolaa
25 g voita
 
Sulata voi, vatkaa munia vaahdoksi, lisää loput ainekset ja anna turvota noin vartin ajan.
Paista 200 asteessa n. 45 min.

Maidottoman saat kun käytät vettä/kasvismaitoa ja voin sijasta kookosöljyä.



Pannarin seurana puolukkasurvos

Ohje:
200g puolukoita hiukan kohmeisina
1 banaani 
3 rkl chian siemeniä liotettuna

Kaikki vain bamixilla sekaisin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti